הפילוסופיה שלנו

  • ניתן למצוא אותנו ב- 50 מדינות ברחבי העולם, ג'ון לוקה רואה חשיבות רבה בנוכחות המותג בכמה שיותר מדינות.
  • LUCAFFE היא חברה ידידותית לסביבה, תפיסת עולם שבאה לידי ביטוי ברגשות שאנו מעוררים עם הקפה שלנו וברגישות שלנו לסביבה. אנחנו מאמינים בלכבד את הסביבה ובפיתוח בר קיימה.
  • קפה הוא דבר רציני עבורנו, אנחנו מייצרים קפה עם תשוקה בשביל כל אותם אנשים שאוהבים את הטעם, הארומה והמסורת של קפה איכותי.

החברה שלנו

החברה נוסדה ב-1996 כבית קלייה קטן ובוטיק BRESCIA בסמוך לאגם
גרדה בצפון איטליה. קצב הגידול של החברה מרשים – בתוך פחות מ-14 שנים עברנו מייצור של מיליון פודים בשנה, לייצור של 2 מיליון פודים בחודש!
אנו מייצרים תוצרים רב לאומיים באיכות של בית קלייה בוטיק, עם
מסורת ותשוקה.

ג'ון לוקה, האיש שמאחור הקפה

הודות ליוזמה ולתשוקה של ג'ון לוקה גדלנו במהירות. בתחילה רכשנו ציוד מתקדם לקלייה וטחינה של הקפה. בנוסף, רכשנו למפעל מכונה חדשנית לאריזת הפודים בנייר מיוחד, מה שמאוחר יותר הוכח כהצלחה. ב 2004 התרחבנו והעברנו את המסה ל-Carpenedolo, בסמוך לאתר הראשון.
ג'ון לוקה במרץ האופייני לו החל לפתח את מכונות הקפה האקסקלוסיביות המותאמות לפודים, תחת השם LA PICCOLA.

החיבור של 2 החברות תואם את התפיסה המסורתית של בית קלייה בוטיק. ייצור ועיצוב מכונות קפה – מתן פתרון שלם, קל ואיכותי ללקוח.

ג'ון לוקה מספר

״השתמשתי במתכת מסוג כסף בגוף החימום של מכונת הקפה. שימוש בכסף וזכוכית (כמיכל למים), מהווים אמצעי הגנה טבעי נגד חיידקים ותורם לחסכון באנרגיה. לא מדובר כאן רק בתהליך ייצור. מדובר פה בבריאות גופנית ונפשית ובמה שאנחנו חושבים שמגיע לנו, ללקוחותינו ולסביבתנו."

בחירת הקפה

ג'ון לוקה משגיח באופן אישי על בחירת ורכישת הקפה. הוא טועם דוגמאות מכל משלוח שמגיע לחברה. לעתים קרובות הוא נוסע ברחבי העולם ומבקר במטעי הקפה ואת המגדלים השונים ועוקב מקרוב אחרי תהליך הגידול.

הובלה

אנחנו מאוד מקפידים כל בקרנ בכל אחד משלבי ההובלה, החל מקצירת חומרי הגלם ועד להגעתם למפעלינו. 
חלק מפולי הקפה יקרי הערך, כמו Jamaica Blue Mountain מובלים בחביות עץ קטנות בכדי לשמור על הארומה הייחודית שאין לטעות בה.

תערובת

כל אחת מתערובות הקפה היא תוצאה של ערבוב ביחס מדויק בין סוגי
הקפה השונים. התערובות שלנו הן פרי של מחקר נלהב של ג'ון לוקה שבו נעשים מבחני טעימות ומנסים לייצר מגוון של תערובות שיתאימו לטעם האישי של כולם.
בנוסף לתערובת הקפה, אנו מציעים קפה חד זני שהנו מיוחד ויוקרתי.
לדוגמה: coffee Jamaica Blue Mountain

קלייה

תהליך ייצור הקפה נעשה כמו בבית קלייה בוטיק: קלייה עדינה שמלטפת את הקפה שלאחריה מקבלים פולי קפה באיכות גבוהה מאוד, ומספקת פולי קפה בריאים יותר.
בתהליך הקלייה שומני הקפה והארומה נשמרים, פולי הקפה מתפתחים היטב, שומרים על הניחוח ועם מעט מאוד שאריות לחות ותכולת קופאין מוגבלת.

טחינה

­שלב הטחינה הוא שלב מאוד עדין, רגיש וחשיבותו עליונה בתוצר הסופי.
אנו טוחנים את הקפה עם המטחנות הטובות ביותר שאי פעם יוצרו.
הטחינה נעשית בהעדר חמצן מוחלט ובטמפרטורה נמוכה, בעדינות וברגישות באופן ששומר על סגולות פולי הקפה.

אריזה

כשאנו אורזים את הקפה שלנו (פודים,פולי קפה וקפסולות) אנחנו מאוד זהירים בכדי לשמר את הארומה של הקפה לזמן רב. אנחנו אורזים את הקפה עם חנקן ללא חמצן על מנת למנוע תהליכי חמצון של הקפה. בדרך זו שומרים על הארומה והמשקה הסופי מתקבל עם קרמה מעוררת השראה.

שימוש בנייר הפוד בפרט, הנו ערובה לטעם המוצלח של אומנות האספרסו האיטלקי, גם אם מי שמכין את הקפה הוא לא מקצוען בתחום הקפה.

סגור העגלה שלי
סגור נראה לאחרונה
סגור
סגור
קטגוריות